Nieuw bij Copperhead Tactical.
De AT experience.

Strijd als arrestatieteam met en tegen jouw vrienden of familie, en krijg een hele nieuwe ervaring bij het idee van cops and robbers.

Tijdens deze dag word jouw groep in tweeën gesplitst. Een deel krijgt AT uitrusting compleet met een auto met zwaailicht en sirene en gaat zich voorbereiden op een instap. Het andere deel van de groep kan zich schrap zetten op de komst van het AT en zich alvast indekken. Tijdens deze ervaring wissel je tussen AT en verdachte en ga je op verschillende plekken de strijd aan. Wie gaat het winnen? Deze experience duurt 3 uur (max 20 man). Je wordt ontvangen met koffie en thee. Daarna krijg je jouw bewapening en krijg je een korte tactische training. Vervolgens is het tijd voor het omhangen en ga je deze technieken in de praktijk toepassen.
De experience kost €69,95 p.p..

!Je dient 18 jaar of ouder te zijn!

Aan het einde is er de mogelijkheid tot eten en drinken. Zie hieronder voor de verschillende opties.

  • Onbeperkt koffie en thee altijd bij de prijs in!
  • Wat neem je zelf mee: Kleding en schoeisel.
  • Wat krijg je van ons: Airsoftwapen met houder en onbeperkt munitie, Kogelwerend vest, Helm, Beschermende bril, Gezichtsmasker.

Catering mogelijkheden:

  • Pakket light €14,95 p.p. Friet plus warme snack, 2x zoete snack, 2x frisdrank
  • Pakket onbeperkt plus €24,95 p.p. onbeperkt gefrituurde hap, zoete snacks en frisdrank
  • BBQ pakket €22,50 p.p. 5x vlees, sauzen, stokbrood, salades, etc.

 

 

 

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om samen een super ervaring op te doen? Boek dan via het onderstaande formulier! Voor vragen, stuur een mailtje naar info@copperheadtactical.eu of vul het contactformulier in.